Counselling en coaching - AGENDA
Home      Over Consulash      Mens centraal      Dienstverlening      Activiteiten      Clientèle      Media      Tarieven      Kontakt
Home      Over Consulash      Mens centraal      Dienstverlening     
In de planning komende tijd, verzorg ik samen met ervaringsdeskundige en yogadocente Fraukje Classen-Mulder (Yogastudio www.lente-lente.nl) meerdere weekend-workshops op locatie.

Deze 3 dagen zal je helpen je gezonder en evenwichtiger te voelen. Locaties die zo magisch zijn dat het een ultieme plek is voor een yoga en bewustwordingsweekend. Met tijd en aandacht voor jezelf  en samen met gelijkgezinde lotgenoten  in een vertrouwde omgeving waar veiligheid hoog in het vaandel staat.

De dag begint altijd met een gezamenlijk ontbijt,  waarna gedurende de dag meerdere yoga beoefeningen worden ingelast,  waar vooral de focus wordt gelegd op contact met je (pijnlijk) lijf, je ademhaling, ontspanning en heling. Voor een ieder is één half uur voetmassage inbegrepen. Het programma bestaat voorts uit lotgenotencontact, creatieve therapie, bewustwordingsgesprekken, gezamenlijke middag- en avondmaaltijd, mindfulness en in stilte wandelen. Er bestaat voorts de mogelijkheid voor een persoonlijk coachinggesprek. Tussendoor worden de nodige rustmomenten ingelast.

Home     Over Consulash     Mens centraal     Dienstverlening     Activiteiten     Clientèle     Whiplash    Media    Tarieven    Kontakt   Linkpagina's  Projecten